Een totaal concept

Een totaal concept

Zoals u van SalesHuys mag verwachten gaan we verder dan de standaard dienstverlening. Natuurlijk zoeken we voor uw bedrijf de best passende medewerker. Bij recruitment letten we op zowel de opleiding, ervaring als persoonlijkheid van de juiste kandidaat voor uw vacature. We putten daarbij uit ons grote netwerk in de branches Retail, Automotive, Lease, Industrie, Wholesale en ICT. Maar SalesHuys doet meer.

RaaS is dé andere aanpak om uw Recruitment en Onboarding succesvoller te maken. Steeds meer opdrachtgevers hebben behoefte aan een structurele oplossing voor het vinden en het behouden van goede medewerkers. Daarbij zijn ze op zoek naar transparantie, commitment en engagement. Dit zijn belangrijke uitgangspunten in een succesvolle samenwerking!

Waarom kiezen voor RaaS?

  • Expertise: Wij hebben diepgaande kennis en ervaring in recruitment en onboarding.
  • Netwerk: Ons uitgebreide netwerk stelt ons in staat om snel en effectief de juiste kandidaten te vinden.
  • Transparantie: Een open communicatie gedurende het hele proces.
  • Commitment en Engagement: Wij zijn toegewijd aan het succes van uw bedrijf en werken nauw met u samen om uw doelen te bereiken.

Kies voor RaaS en ontdek hoe wij uw recruitment en onboarding naar een hoger niveau kunnen tillen. Samen bouwen we aan een succesvolle toekomst!

RaaS helpt u hiermee

 

Stuur ons jouw CV of uw vacaturetekst

Laat ons weten wie jij bent en wat je zoekt.

Wil jij dat we voor jou op zoek gaan naar een nieuwe baan of juist naar een nieuwe werkgever? Laat hier eenvoudig je CV of vacaturetekst achter.

CV drop

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 64 MB.