Klantervaringen

Je bent net zo goed als je klanten ervaren en zeggen dat je bent. Lees hier de ervaringen van onze klanten over SalesHuys.

CA Auto Finance Nederland B.V.

Miriam Bel

HR Manager

Bij Saleshuys nemen ze hun vak heel serieus. Johnny en Mirjam zijn steengoed in het opbouwen van een goede relatie met ons als klant. Daardoor zijn zij in staat om ons goede kandidaten voor te stellen die passen bij onze organisatiecultuur met de juiste kwalificaties voor de job. Daarbij handelen ze zowel in het belang van onze organisatie als ook in het belang van de kandidaat om een zo goed mogelijke match te maken. Wij waarderen deze samenwerking enorm en kunnen Saleshuys van harte aanbevelen!


Directie Option Tapes Specialitiesreferenties

Henk Post
CEO

“SalesHuys heeft voor Option Tapes Specialities het volledige vooronderzoek naar een CRM applicatie uitgevoerd en met volle tevredenheid afgewerkt. Niet alleen het middel werd beschreven maar zeker het doel ervan. Daarnaast heeft Saleshuys ons erg geholpen bij het aannemen van een nieuwe Accountmanager voor ons bedrijf HPX.

Wij zullen ook in de toekomst zeker gebruik maken van SalesHuys, omdat het Onboarding plan -/concept uitermate is uitgewerkt. Doelstelling van SalesHuys is het ontzorgen van de werkgever. Zij geven nieuwe sales medewerkers bij opstart een optimale begeleiding met als doel het optimale resultaat te halen.

Zij hebben hiervoor veel ervaring en kennis in huis. Wij wensen SalesHuys heel veel succes.”


Wittebrug

Ivo Burger 
Algemeen Directeur 

“Wittebrug Lease heeft een sterke groeidoelstelling. Om deze groei te realiseren waren wij op zoek naar een gedreven accountmanager om ons team van mobiliteitsadviseurs te versterken. Een moeilijk in te vullen vacature. 
 
Na het intakegesprek waarin uitgebreid onze wensen en situatie zijn besproken, heeft Johnny Tapper een aantal geschikte kandidaten aangedragen die zowel qua opleiding & ervaring als qua persoonlijkheid goed passen bij Wittebrug Lease. Het hele proces van selectie, introductie en onboarding is professioneel en prettig verlopen. Wij hebben de perfecte collega gevonden!
 
Volgende keer maken wij graag weer gebruik van de dienstverlening van SalesHuys.”