De effectieve salesmanager

Hoe haal ik als manager het beste naar boven uit mijn salesteam? Met de training ‘De effectieve salesmanager’ laten we je het zien.

Aan welke knoppen moet ik draaien? Waar zitten de verbeterpunten precies? Doen mijn mensen wel allemaal waar ze goed in zijn? Hoe kan ik ze laten excelleren? Op deze vragen geven we antwoord.

Inhoud

Met een DISC Gedragsanalyse starten we deze intensieve tweedaagse training. We brengen je gedrag in kaart en laten de effectiviteit daarvan zien. We nemen samen met jou het verkoopproces door, analyseren je team en oefenen met het voeren van een inspirerend salesoverleg. We laten je het belang zien van het vieren van successen en hoe ‘Knallen met getallen’ bij kan dragen aan het teamsucces. Achteraf kunnen we je desgewenst begeleiden bij het vormgeven en voeren van het eerste salesoverleg.

Effectieve manager, scorend team

Doordat je het gedrag van je teamleden beter in kunt schatten en weet hoe je dat met je eigen gedrag effectief kunt beïnvloeden, breng je je team naar een hoger plan. Je laat ze groeien en bloeien, inspireert ze en zorgt dat ze het beste in zichzelf naar boven halen. Het resultaat is een hechter en gemotiveerd team dat voor meer rendement en een hogere klanttevredenheid zorgt.

Voor wie?

Deze training is zeer geschikt voor beginnende salesmanagers, maar ook voor ervaren salesmanagers die méér uit hun team willen halen.

Data

Er zijn momenteel geen data ingepland. Interesse? Laat het ons weten!

Investering

€ 1.249,- p.p. incl. DISC Gedragsanalyse
€ 1.499,- p.p. incl. DISC Gedragsanalyse en samen met de trainer vormgeven en voeren van het eerstvolgende salesoverleg.