Op naar de top in Automotive!

Je wilt meer rendement, meer afspraken, meer orders en meer omzet behalen. Kan dat? Ja! En de training ‘Op naar de top in Automotive!’ gaat je daarbij helpen.

We gaan je niet vertellen dat je nóg harder moet werken. We gaan je helpen om slimmer en effectiever te werk te gaan en zo meer uit je salesactiviteiten te halen. We laten je zien hoe je meer grip kunt krijgen op het salesproces, zodat je er sturing aan geeft en dingen je niet meer domweg overkomen.

Inhoud

Tijdens de intensieve tweedaagse training ‘Op naar de top in Automotive!’ werken we samen aan je persoonlijk actieplan. Je (verkoop-)gedrag, het verkoopproces, het analyseren van klantwensen en het juiste moment voor de juiste aanbieding komen aan bod. We laten zien hoe je van het afsluitmoment een feest kunt maken en laten je de kracht van nazorg ervaren.

Topverkoper

Je hebt na de training de kennis en vaardigheden op zak die je naar de top van Automotive gaan helpen. Je leert het gedrag van klanten inschatten en begrijpen en je eigen gedrag hier effectief op in te zetten. Je weet de klantwens in kaart te brengen en daar op het juiste moment de perfecte aanbieding aan te koppelen. En heb je de verkoop eenmaal gesloten? Dan weet je wat er nodig is om de klant een sublieme klantervaring te bezorgen.

Voor wie?

Deze training is geschikt voor beginnende en ervaren verkopers en wordt vaak in-company gegeven.

Data

Er zijn momenteel geen data ingepland. Interesse? Laat het ons weten!

Investering

375 euro per persoon per dag.