Prof in presenteren

Krijg jij er een kick van als je mag presenteren? Of voelt het als moeten en lig je er met klamme handen wakker van? In beide gevallen is de training ‘Prof in Presenteren’ iets voor jou.

Presenteren is elke keer weer een uitdaging. Ook al is de inhoud hetzelfde, het resultaat per presentatie kan enorm verschillen. Jouw kennis, maar vooral jouw overtuiging en enthousiasme zorgen voor dat verschil. Hoe je dat effectief en met zelfvertrouwen inzet, leer je in de training ‘Prof in Presenteren’.

Inhoud

We laten je tijdens deze tweedaagse training zien hoe je een effectieve en boeiende presentatie kunt voorbereiden en houden. Hoe je de aandacht van je toehoorders kunt trekken en vasthouden. We gaan aan de slag met handige hulpmiddelen en cases uit je eigen praktijk. We laten zien hoe je de juiste commerciële momenten in je presentatie kunt bouwen en oefenen met het omgaan met onverwachte omstandigheden.

Een zelfverzekerde prof

Na deze training weet je jezelf en je bedrijf op een boeiende en uitnodigende manier te presenteren. De professionele opzet, structuur en inhoud van je presentatie zorgen voor impact. Je bent zelfverzekerd en weet je ‘publiek’ te inspireren.

Voor wie?

Deze training is zeer geschikt voor mensen die nog wat minder ervaren zijn in presenteren. Maar ook als je al wat meer ervaring opgedaan hebt, is de keuze voor deze training een hele goede. We zorgen namelijk dat jouw goede presentatie een TOP presentatie wordt.

Data

Er zijn momenteel geen data ingepland. Interesse? Laat het ons weten!

Investering

895 euro inclusief verzorging met koffie, thee, fris en een vitale lunch